Met meer dan 25 jaar ervaring biedt STUDIO UN AUTRE REGARD een ander perspectief op uw communicatie en stelt het een gevarieerd aanbod van fotografische en videodiensten voor die zijn afgestemd op verschillende behoeften. Elke dienst is ontworpen om te voldoen aan de specifieke verwachtingen van de klanten, met een focus op de kwaliteit en originaliteit van de beelden:
- Corporate Fotografie: Reportages om het merkimago te versterken + Video Clip en bedrijfsfilm
- Hotel Fotografie – Fotograaf gespecialiseerd in hotels: Het in de schijnwerpers zetten van hotels, hotelresidences, resorts en luxe instellingen
- Architectuur en Erfgoed Fotografie: Foto's van gebouwen en historische locaties voor toeristische en culturele promotie
- Virtuele Rondleidingen: Creatie van interactieve Matterport rondleidingen voor een meeslepende ervaring
- Evenementenfotograaf voor bedrijven: Cocktail, Gala Diner, congressen…
STUDIO UN AUTRE REGARD diversifieert zijn aanbod om te voldoen aan een breed scala aan behoeften en positioneert zich als een voorkeurspartner voor hoogwaardige foto’s en video’s.
We hebben ook een drukafdeling: grootformaat afdrukken, kunstdrukken, boeken en tijdschriften.
Uw professionele fotograaf is wereldwijd actief.
Diepvriesproducten voorgebakken, 82g
Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.
Wij verpakken, verzamelen en verpakken uw producten
Met ons zeer flexibele team verpakken, verzamelen en verpakken wij uw producten volgens uw wensen. Wij kunnen ook de geschikte omverpakking voor u vervaardigen.
Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%.
Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.